2 september 2009
18:30

Laxarby IF

Referat: Håfreströms IF - Laxarby IF

Så var den 14:e matchen för året spelad, denna gång mot Håfreströms IF. Efter en ganska blek första halvlek av oss, så gör vi en desto bättre andra, med bra passningspel och aggresivitet och vann rättvist.

1:a halvlek. Efter en bra start av oss där vi redan i den 2:a min gjorde 1-0 via Amelia, som jobbade till sig bollen och tryckte in den i mål (superbra!), så tappade vi spelet och trots att vi i princip var på deras planhalva hela tiden, så spelade vi krångligt och utan fart. Istället kunde HIF kontra in 1-1 i den 8:e min, där de blev fri från halva planen och kunde kvittera. Vi hade flera lägen i halvleken utan att få dit bollen, så 1-1 slutade den.

I 2:a halvleken satte vi betydligt mer press på HIF, och kunde då även utnyttja vårt fina passningspel som gav utdelning redan efter en minut, då Amelia (igen) påpassligt slog in en retur. Vi fortsatte vårt fina passningsspel och att "gå på" ordentligt och det gav resultat, då Hanna i den 45:e min "tåade" in 3-1,
och med tre min kvar kunde Hanna (igen) öka på till 4-1 då hon kom fri från halva planen.

Vi gör en totalt sett bra match där vi spelar med bra aggresivt och bra passningspel, och för matchen klart, främst då i andra halvlek. (Första halvleken glömmer vi.) Bra jobb av ALLA (igen)!!!